Tickets bestellen

Masterclass Stadsfotografen (inschrijving gesloten)

Volg een Masterclass van één van de officiële Stadsfotografen van Leiden van de afgelopen 5 jaar. Je gaat een middag op pad met een professionele Stadsfotograaf en leert de ins en outs van het fotograferen ‘on the go’. Elke fotograaf heeft zijn eigen stijl en specialiteit en laat je daarmee kennis maken. Kies je favoriet waar je het meeste van kan leren en ontdek de Stadsfotograaf in jezelf!
Meer info →

Portfolio Reviews (evenement is al voorbij)

Tijdens de Portfolio Reviews bieden we jou als fotografie-student of fotograaf de kans om jouw werk te tonen aan professionals uit de fotografiewereld. Deze professionals uit verschillende sectoren, waaronder galeriehouders, curatoren, critici, redacteuren en fotografen, zitten voor je klaar om jouw portfolio onder de loep te nemen.

Meer info →

Fotokijkdag (evenement is al voorbij)

Op zondag 8 april zal tijdens het International Photo Festival Leiden de fotokijkdag plaatsvinden in samenwerking met de Historische Vereniging Oud Leiden. Dus heeft u nog wat foto’s op zolder staan die mogelijk historische waarde hebben, of ben u gewoon benieuwd naar het verhaal? Dan kunt zich inschrijven voor een sessie met een van de deskundigen. Fotoalbums of losse foto’s t/m de periode 1970 kunnen allemaal worden meegebracht. Een sessie duurt 20 minuten.

Meer info →

VoordeKunst (dit evenement is afgelast)

Bij voordekunst krijg je persoonlijke, professionele begeleiding van het begin tot het eind van je crowdfundingcampagne. Daarom is voordekunst het enige crowdfundingplatform met een slagingspercentage van 83%. Alle creatieve disciplines zijn welkom; fotografie is een van de succesvolste disciplines op het platform.

Meer info →