Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VoordeKunst crowdfunding workshop & spreekuur

10 apr 2018, 19:00 - 22:00

Voorde kunst Crowdfunding workshop & spreekuur

Dit evenement is helaas afgelast

Crowdfunding begint bij een goed idee. Een idee waar je graag over vertelt. Want hoewel veel mensen denken dat de funding centraal staat, weten wij inmiddels wel beter: het draait om de crowd, om draagvlak, om het publiek.

Bij voordekunst krijg je persoonlijke, professionele begeleiding van het begin tot het eind van je crowdfundingcampagne. Daarom is voordekunst het enige crowdfundingplatform met een slagingspercentage van 83%. Alle creatieve disciplines zijn welkom; fotografie is een van de succesvolste disciplines op het platform.

Via voordekunst.nl hebben inmiddels 172.000 donateurs 3.000 creatieve projecten mogelijk gemaakt. Er is al ruim € 17 miljoen gedoneerd. Verschillende fondsen en financiers vinden betrokkenheid tussen kunst en publiek van belang en dragen bij aan campagnes op het platform.

“We zijn trots op alle donaties, klein en groot! Het is geweldig dat zoveel mensen en bedrijven ons geholpen hebben om de Docking Hub te bouwen.” – Anaïs Lopez van Docking Station in een update na haar geslaagde campagne

Tijdens het IPFL kan je zowel een workshop als een spreekuur bij ons boeken.

Workshop

19:00 – 20:30 uur

Tijdens deze Crowdfunding kick-off workshop krijg je alle tips & tricks die je nodig hebt om een succesvolle campagne te voeren bij Voor de kunst. De workshop bevat voorbeelden die specifiek zijn toegespitst op fotografen. Dus als je een fotoproject, expo of publicatie in gedachten hebt, dan ben je hier op de goeie plek!

Spreekuur

Sessie 1: 20:45 – 21:15
Sessie 2: 21:15 – 21:45

Tijdens een spreekuur zit je één op één met een adviseur van voordekunst om jouw specifieke project te bespreken. Ben je dus al wat verder met je plannen? Krijg hier direct advies op maat over waar je mee bezig bent, om zo je crowdfunding strategie nog meer aan te scherpen!

Gegevens

Datum:
10 apr 2018
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Scheltema Complex
Marktsteeg 1
Leiden, 2312 CS Nederland
+ Google Maps