Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hans Gillis publieksprijs 2018

15 apr 2018, 16:00 - 16:30

De stemming is helaas gesloten. Zondag 15 april wordt de uitslag bekend gemaakt!

Steun jouw favoriete IPFL-fotograaf met jouw stem!
Wie is jouw favoriete fotograaf? Laat jouw stem horen met de Hans Gillis publieksprijs en steun jouw fotograaf. Dankzij jouw stem kunnen de fotografen € 500,- winnen. Daarnaast maak je met jouw stem kans op een abonnement op Digifoto Starter of een fotosafari van Lakcursussen.

Hans Gillis
Ook dit jaar organiseert het IPFL de Hans Gillis publieksprijs. De prijs is in het leven geroepen ter nagedachtenis van de mede-oprichter van het IPFL. Door zijn tomeloze energie, enthousiasme, gevoel voor humor en zijn ongelofelijke doorzettingsvermogen kreeg hij iedereen mee met zijn plannen. Daarnaast is het een eerbetoon aan de mensen die het festival mogelijk maken: jullie!

Stemmen
Je kan tot vrijdag 13 april 12.00 uur een stem uitbrengen. Welke fotograaf verdient de publieksprijs? Is het zijn of haar fototechniek of spreekt het onderwerp van de foto’s jou aan? Kijk op Facebook voor het centrale werk van de fotografen of bezoek meerdere werken van ze op de buitententoonstelling op de Lammermarkt.

Prijzen
De uitreiking van de Hans Gillis Publieksprijs is op de laatste festivaldag zondag 15 april. De winnende fotograaf ontvangt een geldbedrag van € 500,- om te besteden aan de ontwikkeling van zijn of haar fotografiecarrière. Maar ook de stemmers zelf maken kans op mooie prijzen, waaronder een abonnement op digifoto Starter of een fotosafari van Lakcursussen.

Gegevens

Datum:
15 apr 2018
Tijd:
16:00 - 16:30

Locatie

Lammermarkt
Lammermarkt
Leiden, Nederland
+ Google Maps