Monique Shaw

Monique Shaw brengt ruim 20 jaar bekende Nederlanders, lokale helden en gewone mensen in beeld. Op een unieke en opvallende wijze. Haar portretten zijn schilderachtig gemaakt, waarbij ze gebruik maakt van licht zoals de oude meesters deden. 

Monique Shaw is afgestudeerd in Fotonica, wetenschappelijke fotografie. Na haar opleiding werd zij de eerste vrouwelijke militair fotograaf bij de Koninklijke Marine. Haar kracht ligt in het vertalen van woorden, wensen en ideeën naar sprekende beelden.

Sinds 2009 werkt Monique Shaw als zelfstandig fotograaf voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Monique is in de loop der jaren bekend geworden als fotograaf voor evenementen, portretten en bedrijfsreportages. Haar grootste hobby is reizen en ook daar legt ze indrukwekkende momenten vast. Monique geeft ook cursussen om iedereen beter te laten worden achter de camera.