Nieuwe datum IPFL

Van 17 september tot en met 31 oktober 2021 gaat de vijfde editie van International Photo Festival Leiden (IPFL) van start. Locatie: het Singelpark van Leiden. Om precies te zijn: Ambachtsplein, Energie-, Huig, Blekers, en Ankerpark en Lakenplein. van het Singelpark.

De vijfde editie zou vorig jaar in mei plaats hebben maar door Covid-19 kon het toen helaas niet doorgaan. Dat we een jaar later als nog dit fotofestival organiseren heeft alles te maken met het geselecteerde werk van vijftien talentvolle fotografen die we graag om een mooie manier aan het publiek willen presenteren.

Naast de tentoonstelling van de 15 IPFL-fotografen 2020-2021 inclusief de winnaar Jesper Boot organiseert IPFL nog een aantal foto-exposities langs de Singelroute, zoals foto’s van fotografen die dit jaar te zien zijn bij Head-On (Sydney) en Photoville (New York), van oud-IPFL-winnaars en Leidse fotografen.