Nieuwe programmering IPFL

Het International Photo Festival Leiden vond tot nu toe altijd plaats in oktober. Na zorgvuldig beraad heeft het bestuur besloten een splitsing te maken tussen de fotowedstrijd en het festival. Het wedstrijddeel is in volle gang met op zaterdag 14 oktober de bekendmaking van de prijswinnaar van
de vierde editie.

Het festival met de gratis toegankelijke openluchttentoonstelling en het randprogramma schuift op naar voorjaar 2018 (7 – 15 april). De nieuwe festivaldatum wordt in september bekend gemaakt. De extra tijd stelt ons in staat om de kwaliteit van de tentoonstelling en randprogrammering te waarborgen en verdere verdieping op te zoeken. De nieuwe festivaldatum wordt in september bekend gemaakt. Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor het laatste nieuws.