IPFL presenteert zich op Stukafest

Op donderdag 16 februari vindt de 9e editie van het Leidse culturele festival Stukafest plaats. Het belooft weer een gevarieerde avond te worden met studentenkamers in hartje Leiden als podia. Ook IPFL is aanwezig op het Studenten Kamer Festival, onder de rubriek ‘Visuals’. Onze fotografen Eelkje Colmjon en Esther Hessing geven een interessante presentatie over hun huidige fotowerk. Aansluitend laat Pierre Luiten, oprichter van het IPFL, de bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van het fotofestival.

De drie IPFL-sprekers zijn verdeeld over drie rondes van 30 minuten:
1. 20.30 –21.00 uur: Eelkje Colmjon
2. 21.30 – 22.00 uur: Esther Hessing
3. 22.30 – 23.00 uur: Pierre Luiten

IPFL is blij dit jaar deel uit te mogen maken van Stukafest. Net als ons bieden zij een podium voor jong aankomend talent. Ook benieuwd naar ons culturele fotofestival? Bezoek onze vierde editie van 7 tot en met 28 oktober in Leiden.