Volgend Festival in 2017

2016-2017De 4e editie van het Internationaal Fotofestival wordt gehouden in oktober 2017.

Na drie aaneengesloten succesvolle edities van het Internationaal Fotofestival Leiden in 2013, 2014 en 2015 heeft het bestuur van de Stichting Talentvolle Fotografen besloten om het festival vanaf nu om het jaar te laten plaatsen vinden.

Onze missie blijft onveranderd. Het IPFL is een gratis toegankelijk fotofestival waar pas afgestudeerde fotografen uit heel Europa en daarbuiten hun talentvolle en vernieuwende werk tonen aan een breed publiek. Wij bieden deze fotografen een podium om een eerste stap te zetten in hun carrière als professionele fotograaf.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram voor de laatste nieuwtjes, tussentijdse activiteiten en start inschrijving voor 2017!

We zien je graag weer in 2017!