Tentoonstelling 5 jonge Syrische fotografen bij IPFL

Het Internationaal Fotofestival Leiden speelt dit jaar in op de huidige problematiek en onrust in het Midden Oosten met een tentoonstelling samengesteld door de directeur van Photo Festival Aleppo, Issa Touma. In de tentoonstelling wordt het werk getoond van 5 jonge Syrische fotografen die ieder een eigen visie geven op het geweld, de verwoesting, de vluchtelingen en het dagelijkse leven van de inwoners van Aleppo.

Issa Touma had 30 jaar geleden de eerste fotogalerie in het Midden Oosten en sinds 1997 organiseert hij jaarlijks het grootste fotografie event in die regio: International Photo Festival Aleppo. Sinds het uitbreken van de oorlog zet Issa Touma zich in voor het behoud van de cultuur van Aleppo en ontwikkelde hij Art Camping. Art Camping verzorgt culturele workshops en geeft jonge Syriërs met verschillende religieuze en etnische achtergronden die dagelijks worden geconfronteerd met geweld een uitlaatklep.

lepont-logo

De fotografen van International Photo Festival Aleppo

If no website is available, please contact Issa Touma at Photo Festival Aleppo.