Fotografie als passie: DIGIFOTO Pro mediapartner van het IPFL 2015

Het Internationaal Fotofestival Leiden (IPFL) is verheugd dat DIGIFOTO Pro dit jaar officieel mediapartner is van het Fotofestival. De samenwerking versterkt onze gezamenlijke passie, fotografie. Ons doel is fotografie te presenteren die inspireert, vermaakt, ontroert, verbindt en informeert.

DIGIFOTO Pro is sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot een toonaangevend fotografieplatform. Het tijdschrift verschijnt 6 x per jaar en staat boordevol interessante reviews, workshops, interviews, fotoprojecten en verrassende portfolio’s. De website biedt 24/7 de laatste informatie over actuele ontwikkelingen rondom fotografie.

Het IPFL is hét fotofestival voor aankomend Europees fototalent. Een jaarlijks openluchtfestival in de Leidse binnenstad met naast de fotocompetitie een divers programma met veel fotografie, voor een breed publiek, jong en oud, amateur of professional.

Fotografie als passie.

Fotografie als passie.