Het IPFL zoekt medewerkers!

we_want_you_design_poster_2013_v2Het IPFL zoekt enthousiaste vrijwilligers om te helpen bij de organisatie van ons jonge festival in de Leidse binnenstad.
Heb je tijd over naast je werk of studie, ben je zonder werk of gepensioneerd en wil je graag iets ondernemen? Woon je in Leiden of omgeving en heb je affiniteit met fotografie en cultuur? Dan horen we graag van je!

We zoeken mensen met organisatietalent, die kunnen werken in teamverband, sociaal vaardig zijn en eventueel over een goed netwerk beschikken (binnen de fotografie of juist in het zakelijk leven). De mogelijkheid om creatief en out of the box te kunnen denken is een pré. Daarnaast kunnen we mensen gebruiken die verstand hebben van fondsenwerving (of zich hierin willen verdiepen), social media of over andere kwaliteiten beschikken die toepasbaar zijn bij de organisatie van een festival!

Het Fotofestival Leiden wordt volledig tot stand gebracht door vrijwilligers, die een passie voor fotografie delen, en hard werken om ieder jaar iets moois neer te zetten in de Leidse binnenstad.

Je kunt contact met ons opnemen via info@photofestivalleiden.com, of stuur een privébericht via Facebook.