In Memoriam: Hans Gillis (1951-2015)

Hans GillisHet IPFL-team is diep getroffen door het vreselijke nieuws dat Hans Gillis, onze oprichter, voorzitter en creatief brein achter veel van onze projecten, is overleden. 

Als bevlogen amateurfotograaf was het zijn droom om een wereldwijd festival te creëren dat nieuwe fotografen niet alleen bekendheid kon geven maar ook mensen nader tot elkaar zou brengen. Zijn motto ‘Denk altijd groot’ heeft ertoe geleid dat het festival binnen twee jaar internationaal op de kaart werd gezet. Hij wist met zijn passie voor fotografie iedereen die meewerkte aan het festival (van medewerker tot sponsor) te enthousiasmeren iets groots en moois neer te zetten in ons kleine Leiden. Voor ons, het festival team, was hij een bron van inspiratie, doorzettingsvermogen en positieve energie. We zullen zijn telefoontjes, hartelijke lach en wilde plannen missen.

Rust zacht lieve Hans, we zullen je droom levend houden.