3e editie Fotofestival in 2015

NewsletterWij kijken terug op een zeer geslaagde tweede editie van het Internationaal Fotofestival Leiden. Een maand lang is Leiden het toneel geweest van een prachtige openluchttentoonstelling, die voor iedereen gratis toegankelijk was. Naar schatting hebben dit jaar 20.000 bezoekers het festival bezocht. Wij hebben vele positieve reacties ontvangen.

Inmiddels zijn we al weer druk bezig met de start van de derde editie van het Fotofestival. Het succes van de afgelopen twee jaar proberen we weer te overtreffen. Door meerdere samenwerkingsverbanden aan te gaan, in Nederland, Europa, maar juist ook wereldwijd, is het internationale karakter van het Fotofestival inmiddels een feit.

Graag maken wij de nieuwe datum van het Internationaal Fotofestival Leiden bekend. De derde editie van het Festival vindt plaats van 10 oktober t/m 31 oktober 2015. Wij hopen u (wederom) te mogen verwelkomen!