Signeersessies van (internationaal) bekende fotografen

notebook-173010_640Beroemde Nederlandse en buitenlandse fotografen verkopen en signeren hun werk tijdens het Internationaal Foto Festival in de Leidse binnenstad. Het IPFL verwelkomt fotografen zoals Koen Hauser, Leids fotograaf en beeldend kunstenaar én Fotograaf des Vaderlands 2014. Rob Overmeer, stadsfotograaf van Leiden (juni 2013-juni 2014), met werk waarin hij op prachtige wijze de Leidse cultuur en identiteit vastlegt. Fotograaf en kunstenaar Bruno van den Elshout met een presentatie over zijn project ‘New Horizons’, met ieder uur een foto van de Noordzeehorizon. En het werk van de Antwerpse fotograaf, Marc Lagrange, schoonheid en lust zijn thema’s die een centrale rol in zijn werk spelen.

Hieronder een overzicht van de boekhandels waar u het werk van de fotografen kunt kopen en ter plekke van een persoonlijke boodschap kunt laten voorzien.
Tenzij anders vermeld zijn de tijden van 13:00 – 17:00 uur.

BABOOKA Bookstore, Gangetje 5, Leiden

Boekhandel Kooyker, Breestraat 93, Leiden

Boekhandel Van Stockum, Breestraat 113, Leiden