Talent meets talent!

BandTalentLeiden231Het IPFL zal muzikaal worden begeleid door Band Talent Leiden, een stichting met als doel een platform te bieden aan talentvolle muzikale jeugd uit de Leidse regio. Dit doen zij o.a. door middel van een intensieve samenwerking met Popschool Leiden. In maart 2014 heeft het eerste succesvolle festival plaatsgevonden. Tevens verzorgt Band Talent Leiden verschillende seminars en coaching sessies voor jonge muzikanten. Inmiddels heeft de stichting een aantal veel belovende bandjes in het bestand met een zeer uiteenlopend repertoire. Deze bandjes krijgen de mogelijkheid om tijdens evenementen zoals het Internationaal Fotofestival Leiden op te treden. Zij zullen hun kunnen tonen bij de opening van het Festival en in het weekend van 18 en 19 oktober 2014. Zie ook het programma van Band Talent Leiden.